Aftenkysttur 27 august

Aftenkysttur

Kun 4 saltvandsfiskere havde tilmeldt sig årets sidste aftenkysttur. En måtte melde fra på dagen på grund af akut opstået sygdom i familien. Så 3 mand satte kursen mod Fyn. Nærmere bestemt mod Føns Sund.

Her kunne man ikke komme til at fiske for åleruser og garn, så vi kørte videre til Gals klint.

Høj solskin og + 25 grader fremmer ikke troen på at få havørred på krogen, men vi forsøgte frem til kl. 20.00 – uden held!

Tilbage ved bilen kom grillen frem og der blev grillet pølser. Herefter forsøgte vi fiskeriet igen.

Turlederen fangede en fisk.!! Desværre kun en lille torsk på ca. 29 cm. Flere andre lystfiskere prøvede også lykken på strækket. Med samme nedslående resultat som vores og med det in mente pakkede vi sammen og kørte hjem.

Referent: Jørn Wulff