Alle indlæg af admin

Kysttur til Djursland

5 saltvandsfiskere havde tilmeldt sig turen efter jagt på havørreder. Efter lidt rådslagning på P-pladsen inden afgang var der enighed om at starte med at kikke på det lille stykke fiskevand ved færgehavnen ved Ebeltoft. Fremme ved vandet kunne det konstateres, at fiskevandet var meget lavvandet og derfor ikke egnet til fiskeri. Derfor kørte vi videre til Kobberhage, men her var vandet noget plumret, så turen gik videre til en plads lige nord for Jernhatten. Her kunne der fiskes. Så der blev rigget til og jagten på havørrederne gik ind. Hele formiddagen skete der ikke andet end turlederen havde et enkelt hug. Efter en middagspause gik Jørgen Pedersen og turlederen at fiske mod nord i stedet for syd. Det viste sig at være en rigtig god ide. I den stigende vandstand havde turlederen først et godt hug. Så tog Jørgen over og landede en flot havørred på 66 cm, 2,55 kg. Et kvarter senere landede turlederen en havørred på 50 cm., 1,36 kg. Kl. 15.00 var saltvandsfiskere tilbage ved bilerne. Her serverede turlederen varm suppe og efter lidt hyggesnak blev bilerne pakket og næsen vendt mod Silkeborg. Dejligt at der endelig ”gik hul på havørred bylden”. Lad os håbe at denne tur lægger standarten for sæsonen 2024.

Referent: Jørn Wulff

Tur til Put & Take

Tur til Put & Take

Syv saltvandsfiskere havde besluttet sig for at blive ferskvandsfiskene or en dag og havde tilmeldt sig turen til Skyggehale Put & Take.

Turlederen udskød mødetidspunktet til kl. 09.30 på grund af der havde været frostvejr natten forinden. Der var stadig koldt, men vejret var ellers tørt og stille.

Turlederen startede dagen med at servere rundstykker med tilbehør.

Fiskeriet startede kl. 10.00 og sluttede kl.13.00

Der blev fanget 7 fisk med e længde på mellem 45 til 58 cm.

Turen blev afsluttet med servering af pølser og brød.

Referent: Børge Riis

Weekendtur Fyns Hoved

Weekendtur til Fyns Hoved

Fredag: 6 saltvandsfiskere havde tilmeldt sig turen, som i år var flyttet fra Samsø til Fyns Hoved. Afgangen fra Silkeborg blev lidt usædvanlig. Kort før afgang ringede Pia og fortalte at vi blev nødt til at hente hende. Da hun ikke kunne finde sine bilnøgler. Hermed var et oplagt kandidatemne til ”fjumrebrættet” fundet!

Fremme ved Fyns Hoved Camping blev de udemærkede hytter indtaget. Det blev pakket ud, båret ind og lagt på plads og så gik turen til fiskevandet. Bil et med Torben, Kim og Børge køte lidt rundt og kikkede/fiskede forskellige steder uden fangst. Bil 2 med Pia Jørgen og Jørn kørte til Bøgebjerg Strand. Her ville havørrederne heller ikke bide. Da mørket faldt på var alle tilbage i hytterne. Der blev serveret aftensmad og ved midnat var alle gået til køjs.

Lørdag: Efter morgenmaden kørte bil 1 ned til fiskevandet bag campingpladsen. Kim fangede n havørred, der desværre ikke kunne nå op til de 40 cm. på målebrættet. Ellers mærkede de intet liv. Bil 2 kørte til Måle Strand. Her mistede Jørn en god makrel og landede en undermåler havørred. Pia var dygtige. Hun lykkedes med at lande en makrel på 37,4 cm. Efter en overdådig frokost kørte bil 1 til Måle Strand. Her fangede Kim en hornfisk på 45cm. Bil 2 kørte til Lundsgård ved Kerteminde. Jørn fik et kanonhug fra en rigtig rigtig stor fisk. desværre røg den af krogen inden den kom på land ØV!! Ved mørkets frembrud var alle tilbage ved hytterne og Chefkok Kim tryllede ved komfur og ovn, Lækkert! Herefter var der fælles hygge indtil det var sengetid.

Søndag: Bil 1 kørte til Langø. Det var en god ide. I hvert tilfælde for Kims vedkommende. Først mistede han en fisk over målet, men blev snart kompenseret ved at fange en havørred på 53.5 cm. og 1,590 kg. Bil 2 prøvede igen lykken ved Lundsgårde. Pia mistede en stor fisk, muligvis den Jørn havde på dagen før. Den knækkede hendes line. ØV IGEN! Ved frokosttid var alle tilbage til frokost på campingpladsen. Herefter var der oprydning, pakning f biler og rengøring på programmet inden vi sagde farvel og tak og satte kursen mod Silkeborg efter en trods alt god weekend.

Referent: Jørn Wulff

Fladfisketur med M/S Signe

6 pladser booket på båden. 6 pladser fyldt op. Dejligt med fuldt hus! Desværre var der ingen fladfisk hjemme. Vild meget strøm og vind fra syd tager bidelysten fra de flade. Vejret var ellers godt med solskin/lidt skyer og en vind der kunne leves med. Men fladfiskene gad bare ikke bide. Så omkring middagstid skiftede de fleste over til makrelrig og prøvede lykken med fangst af dem. Det gav da lidt makrel uden det var prangende. I land kl. 15.00 blev der indmålt dagens fangst. Jørgen havde fanget dagens eneste fladfisk over målet, en skrubbe på 25 cm. og han indkasserede derfor 8 point til klubmesterskabet. Andenpladsen og 6 mesterskabspoint gik til Børge Riis med en makrel påm 35,8 cm. 3. pladsen tog Pia Mogensen sig af med en fjæsing på 324 cm. 4. pladsen gik til Jørn Wulff med en makrel på 32,7 cm. 5. og 6. pladsen delte Pia Mogensen og Børge Riis. Begge havde fanget en makrel på 31,4 cm. Referent. Jørn Wulff