Km stilling

Stilling klubmesterskab 2020
Den 29. juni 2020
NAVN POINT
1 Kaj Hansen 24½
2 Pia Mogensen 14
3 Morten Larsen 11
4 Torben Sørensen 8
5 Birgitte Mogensen 4
6 Børge Riis 2
7 Kim Herholt ½

Nattur efter havørred

Nattur efter havørred

5 saltvandsfiskere havde trodset tropevarmen og meldt sig til årets nattur.
Turlederen havde bestemt sig for at turen gik til Gjerrild Klint, da vindforholdende aften og nat gjorde vandet fiskbart og fordi vejrudsigten viste, at det var her der var mindst risiko for skybrud.

Fremme ved P-pladsen ved klinten blev der rigget til og fiskeriet gik i gang. da saltvandsfiskerne ved halv elleve tiden vendte tilbage til P-pladsen for at spise grillpølser viste det sig, at der var blevet fanget havørred. Torben Sørensen kunne fremvise en havørred på 48 cm. Og 1,165 kg. Kaj Hansen havde fanget en hornfisk på 64 cm.

Efter indtagelsen af pølserne blev der fisket lidt igen indtil midnat. En efter en fandt man et sted at få sig et par timers søvn inden morgenfiskeriet.

Morgenfiskeriet gav masser af fisk! Desværre kun fjæsinger. Dem blev der til gengæld fanget masser af. Børge Riis havde dog en halvmeters havørred på krogen. Desværre slap krogen sit tag i fisken umiddelbart da den skulle landes – Surt Show!!

Referenten landede en enkelt undermåler ørred imellem de utallige fjæsinger.

Ved halvsekstiden lavede turlederen morgenmad og kaffe og der blev spist og hyggesnakket. Efter morgenmaden var der ikke rigtigt mere fiskelyst tilbage. Specielt når morgenmaden var blevet spist mens vi kunne se andre lystfiskere fange den ene fjæsing efter den anden.
Så der blev pakket sammen og sat kurs mod Silkeborg med oplevelsen af en god tur i hukommelsen.

Referent. Jørn Wulff