Havtur med Yellow Reef

Havtur med Yellow Reef

Der var kun 3 saltvandfiskere, der syntes de ville bruge lørdag den 25. oktober på at komme på det Gule Rev og jagte torsk.

De tre mødtes meget tidligt lørdag morgen og satte kursen mod Hanstholm og turbåden.

Vel fremme blev M/S Yellow Reef entret og der blev rigget til i mørke og kl. 06.00 blev kursen sat mod fiskepladserne cirka halvanden times sejlads fra havnen i Hanstholm.

Fremme på første fiskested var det blevet så lyst, så grejet kunne færdig tilrigges.

Fiskeriet gik lidt trægt på de første fiskepladser der blev affisket. Men derefter kom der jævnt med fisk på dæk resten af dagen. Vejret var med os kun en let vind og tilpas strøm gjorde dagen til en god dag at fiske på revet.

Klokken 14.30 ringede skipper af for dagens fiskeri og det var tid til at veje dagens fangst.

De tre saltvandsfiskere havde tilsammen fanget tæt på 50 torsk og det var torsk med en god størrelse til aftensmaden.

Jørn Wulff havde fanget dagens største med en vægt på 4,6 kg. Dagens næststørste torsk var også røget på hans krog og vejede4,5 kg.

Tredje og fjerdepladsen gik til Børge Riis med torsk på henholdsvis 3,5 og 3,15 kg. Herefter tog Jørn Wulff igen over og høstede femte og sjettepladsen i dagens tildeling af klubmesterskabspoint med to torsk på 2,8 og 2,6 kg.

Børge Riis fangede også en rigtig fin kulmule på 2,5 kg, samt en lyssej på en halv meter og to langer på henholdsvis 60 og 40 cm.

Jørn Wulff landede 2 rødspætter på 44,5 og 38 cm. den største af den havde hugget direkte på en 200 grams pirk. Det kan man da kalde selvtillid.

Tilbage på havnen gik turen til filetfabrikken for at få dagens fangst omsat til fileter.

Dagen resultat blev i kilo fileter viste at Børge Riis og Jørn Wulff hver havde 16 kg. fileter i posen medens Per Østergaard var lidt mere beskeden og nøjedes med 5 kg. Det skal dog bemærkes, at Per havde to 2 kilos fisk med hjem i hel tilstand.

En rigtig god tur med godt vejr og god fangst.

Referent: Jørn Wulff