Aftentur til Galsklint

Aftentur til Galsklint

5 saltvandsfiskere havde tilmeld sig til årets anden aftentur til kysten.

Som overskriften antyder havde turlederen bestemt sig for at turen skulle gå til Galsklint ved Middelfart.

Fremme ved P-pladsen ved Galsklint Camping blev der rigget til og efter lidt hyggesnak gik fiskeriet i gang.

Fire af deltagerne gik til højre mod den Gamle Lillebæltsbro medens referenten gik til venstre mod klinten.

Referentens tur mod klinten resulterede i en undermåler ørred på godt 20 cm. de fire andres tur Lillebæltsbroen var resultatløs.

Roel Halle havde dog et møde med en måge med spiseforstyrrelse. Ikke mindre end to gange forsøgte den at bortføre og æde hans bombarda flåd og dette med så meget beslutsomhed, at den trak line af hjulet og lavede bidmærker i flådet.

Efter en tur tilbage til bilerne forsøgte Torben Sørensen og Børge Riis med en tur mod klinten. For Børges vedkommende var det en godbeslutning. Turen resulterede i en havørred på

42 cm. og 915 gram.

Da solen var gået ned samledes de 5 saltvandsfiskere sig på P-pladsen og der kom gang i grillen, så der kunne serveres frankfurtere og brød til at tage den værste sult.

Efter pølsefortæringen og lidt hyggesnak ved bordet valgte Torben og Børge at vende næsen hjem mod Silkeborg. Pia Mogensen, Roel Halle og referenten forsøgte sig med endnu en omgang fiskeri. Pia prøvede også at se om det var muligt at snøre en fladfisk eller to med bundmede med sildestykker, men hverken dette eller de to andres forsøg på at lokke en natørred til at hugge, gav noget resultat, så ved halv tolvtiden blev der pakket sammen og turen gik hjemad efter en god aften med fint vejr og lidt fisk på tasken.

Referent. Jørn Wulff