Fladfisketur med M/S Signe

6 pladser booket på båden. 6 pladser fyldt op. Dejligt med fuldt hus! Desværre var der ingen fladfisk hjemme. Vild meget strøm og vind fra syd tager bidelysten fra de flade. Vejret var ellers godt med solskin/lidt skyer og en vind der kunne leves med. Men fladfiskene gad bare ikke bide. Så omkring middagstid skiftede de fleste over til makrelrig og prøvede lykken med fangst af dem. Det gav da lidt makrel uden det var prangende. I land kl. 15.00 blev der indmålt dagens fangst. Jørgen havde fanget dagens eneste fladfisk over målet, en skrubbe på 25 cm. og han indkasserede derfor 8 point til klubmesterskabet. Andenpladsen og 6 mesterskabspoint gik til Børge Riis med en makrel påm 35,8 cm. 3. pladsen tog Pia Mogensen sig af med en fjæsing på 324 cm. 4. pladsen gik til Jørn Wulff med en makrel på 32,7 cm. 5. og 6. pladsen delte Pia Mogensen og Børge Riis. Begge havde fanget en makrel på 31,4 cm. Referent. Jørn Wulff