Konkurrencetur til Gjerrild Klint

 

Konkurrencetur til Gjerrild Klint

Det er dejligt at være turleder når ens telefon gløder de to dage man kan tilmelde sig til en tur. Det gjorde den til denne tur og det betød at der var 17 friske saltvandsfiskere, der ville med på årets konkurrencetur til kysten.
Turlederen havde besluttet, at turen gik til Gjerrild Sydstrand. Fremme ved stranden viste det sig at vandet var plumret, så vi kørte til Gjerrild Nordstand i stedet.
Her kunne der fiskes.
Dagen igennem var fangsterne sporadiske, men ved indvejningen blev det klart at der var fanget fisk i alt 16 flade var fundet store nok til at komme med hjem til panden.
Dagens største fladfisk på 33,2 cm. blev fanget af Sanne Vinther. Andenpladsen i KM pointene gik til Heidi Hansen for en skrubbe på 32,2 cm. Tredjepladsen i konkurrencen Gik til en dygtig junior Mathias Nielsen med en flad på 31,5 cm. På fjerdepladsen kom endnu en kvindelig saltvandsfisker Pia Mogensen. Hendes skrubbe målte 31,1 cm. Femte og sjettepladsen gik til henholdsvis Ejnar Overgaard og Børge Riis med skrubber på 30,2 og 30,1 cm.
Foreningen uddelte præmier til dagen største fladfisk og flest fangede fladfisk.
Sanne Vinther tog præmien for den største og Heidi Hansen for flest fangede. Hun havde fanget 4.
Dagen sluttede af med amerikansk lotteri og lidt hyggeligt samvær inden tur lederen sagde tak for deltagelsen og bilerne kørte retur mod Silkeborg.
Vejret holdt tørt vinden var til at ”leve med2 og temperaturerne ligeså, så i alt en okay dag.