Pighvarrer tur

Pighvarrer tur

5 saltvandsfiskere var mødt frem til start til årets tur efter pighvarrer. Turelederen havde valgt en plads syd for Elsegårde som startsted for turen. Her var der solskin og svag vind, men grøde i vandet og ingen fisk. Så der blev flyttet plads til Glatved Strand. Her var der fisk og de fem saltvandsfiskere landede 1 rødspætte og 10 skrubber over målet. Der ud over blev der fanget 4 hornfisk. Turens største fladfisk blev fanget af Brian Jensen en rødspætte på 35 cm. Så turen gav et rimeligt resultat fangstmæssigt.

Referent: Børge Riis

Week-end tur til Gjerrild Klint

Week-end tur til Gjerrild Klint
Turen til Gjerrild i 2019 blev ramt af det der kaldes Påskeøsten, hvilket betyder iskold og tør vind fra øst tilsat masser af sol. Det betyder desværre for Gjerrild Klint brunt og grumset vand ind under land. Og sådan var vejret alle 3 dage.
Fiskeresultatet blev også derefter. Der blev fanget en sølle undermåler af turlederen i øvrigt ved Skovgårde.
Men ellers blev der hygget med god mad og godt samvær og godt gang i brændeovnen. Og husets beliggenhed og udsigten herfra udover vandet er jo fantastisk uanset vejret.
Lørdag eftermiddag var der en paraglidingklub der muntrede sig med at kaste sig ud fra toppen af Gjerrild Klint og udnytte opdriften til en svævetur i området. Det var et flot syn med de farvestrålende skærme for de mange tilskuere.
Som en følge af vejret tog vi hjem opad søndag formiddag uden fiskeri den dag.

Referent Jørgen Pedersen