Kysttur d. 3 januar 2015

8 friske saltvandsfiskerer havde tilmeldt sig årets første kysttur. Egentlig var det meningen, at turen skulle gå til Fyn, men på grund af vejrudsigten, som sagde hård kuling fra vest, valgte vi at blive på Jyllandssiden, nærmere betegnet Halk Hoved.

Vi kørte ned ved Brunsbjerg Camping, da det her var muligt at køre næsten helt ned til vandet. Vi fiskede fra campingpladsen og op til Halk Hoved.

Ved ankomsten var det et frygtelig regn og stormvejr, så vi sad lidt i bilerne, inden vi klædte om ved det offentlige toilet udenfor campingpladsen.

Vel omklædt til det rigtige tøj, begyndte fiskeriet. De 3 fluefiskere gik op mod Halk Hoved, mens de øvrige fiskere fiskede nede fra campingpladsen og op efter. I løbet af dagen blev vejret bedre og der kom faktisk solskin sidst på dagen.

Ved endt fiskeri blev der gjort status og hele 10 havørreder havde været på land, ØV ØV ØV alle undermålere.

Torben Sørensen

 

Nytårstur

Nytårstur med M/S Muddi fra Thyborøn

 

8 saltvandsfiskere tog afsted fra Bygmas P-plads og satte kurs mod Thyborøn. Vel fremme fik vi at vide, at bilen med de 4 deltagere skipper selv havde fundet var kørt i stykker ved Lemvig, så inden de var fremme og kommet ombord var klokken blevet 8 før skipper kastede fortøjningerne og vi satte kursen mod fiskepladserne 3 timers sejlads ude.

Vejret var pænt. Der var ikke meget vind. Ved 11 tiden gjorde skipper holdt og pirke og ophængere røg mod bunden, men der var langt mellem fiskene og de torsk der kom på dæk var kun småtorsk, lige indtil Torben Sørensen fangede dagens største torsk på 5,25 kg og dermed ”høstede” 8 KM point.

Dagens indvejning viste, at Torben Nielsen havde dagens næststørste torsk på 2,1 kg.

Kim Herholdt indtog 3. pladsen med en torsk på 1,5 kg. 4. pladsen gik til Brian Jensen med en torsk på 1,3 kg. Med torsk på 1,2 og 1,0 kg. tog Børge Riis sig af 5. og 6. pladsen.

Turens 8 deltagende medlemmer fangede tilsammen ca. 35 torsk.

Klokken 16.00 gik turen hjemover mod Thyborøn og vi var i havn kl. 19.00.

Så en lang tur med få og små fisk.

 

Godt Nytår

Brian Jensen