Kategoriarkiv: Nyheder

Weekendtur til Langeland

Weekendtur til Langeland

Onsdag: 5 saltvandsfiskere var klar til afrejse fra 3F’s P-plads kl. 17.00. Turen frem til Humble på Langeland gik uden problemer, bortset fra at det til tider regnede, så det var svært at se hvor man kørte. Fremme ved sommerhuset kunne det konstateres, at det var et godt hus turlederen havde lejet. Huset blev indtaget. Bilerne blev tømt og alt grej og mad m.m. blev fordelt i huset. Aftensmaden blev varmet og spist og efterfølgende var der hyggesnak skyllet ned med lidt vin. Kl. 01.00 gik nogle trætte saltvandsfiskere i seng.

Torsdag: Efter morgenmaden kørte bil 1 med Torben, Kim og Aage ud og forsøgte sig både ved Bukkemose og Keldsnor, desværre uden resultat. Bil 2 med Pia og Jørn brugte formiddagen på at tjekke forskellige fiskepladser, som blev fundet ikke fiskbare. Efter en lækker frokost og lidt ”slåen mave” kørte bil 1 til Snøde og herefter til Nedergaard uden at få fisk på land. Bil 2 kørte til Påø. Her fangede Pia en havørred på 37,5 cm. og Jørn fangede en torsk på omkring 20,0 cm. Kl. 20.00 var alle tilbage i sommerhuset, hvor Kim diskede op med forloren hare -mums! Efter en hel dags fiskeri og en gang aftensmad var alle trætte og gik tidligt i seng.

Fredag: Efter morgenmaden var der ikke megen lyst til at tage ud at fiske. Regn og blæst tog ligesom en del af initiativet. Ifølge vejrudsigten skulle det klare op ved 11 tiden, men ved 9 tiden brød solen frem og kursen blev sat mod fiskevandet. Bil 2 prøvede et par forskellige pladser uden at finde havørreder i ”bidehumør” Bil 1 gjorde noget vi, i foreningen, ikke har prøvet i over et år. De fangede en havørred over målet! Den dygtige fanger var Kim. Han landede en havørred på 48 cm. og 1,205 kg. Stort tillykke til Kim. Ud over denne påne fisk mistede han en fisk over målet og landede 2 undermålere. Aage havde 3 havørreder på krogen, der dog alle røg af før de kom på land. Alle 7 fisk blev fanget i Lunkebugten tæt på Valdemar Slot. Så det blev lige pludselig en rigtig god dag. Tilbage i huset blev der forberedt aftensmad. Torben havde lavet mørbradbøffer med bløde løg, så der blev spist igennem.

Lørdag: Efter morgenmaden var indtaget tog alle til Tåsinge for at se om gårsdagen succes ved Valdemars Slot kunne gentages, men modsat dagen før var fiskevandet helt dødt. Efter middagsmaden kørte bil 1 til Påø uden det gav fisk. Bil 2 kørte først til Dovns Klint. Her kunne der ikke fiskes. Bil 2 kørte derfor også til Påø, hvor de mødte bil 1. Bil 2 fangede heller ikke noget. Til gengæld var den lidt længe om at komme hjem til sommerhuset. Da de skulle til at køre hjem opdagede de, at højre bagdæk var fladt. Det tog lige en god times tid ekstra inden SOS kom og pumpede reservehjulet op. Der var ”nogen” der havde glemt at tjekke om der var luft i. Aftensmaden stod Kim for. Nakkefilet i marineret tilstand og så dejligt mæt i seng.

Søndag: Der blev spist morgenmad og pakket sammen og gjort rent. Hvor efter dik gig mod Silkeborg.

Referent: Jørn Wulff

Klubmesterskabet

Stilling klubmesterskab 2022 opdateret: 20. november 2022

1 Kim Herholdt 49

2 Kaj Hansen 27

3 Torben Sørensen 25

4 Morten Larsen 18

5 Aage Munk 15

6 Jørn Wulff 10

7 Børge Riis 9

8 Jesper Jacobsen 3

9 Hugo Hedegaard 2

10 Per Østergaard 1 8

Put & Take Tur

6 saltvandsfiskere tog en dag fri fra saltvandet og drog på tur til Skellerup Put & Take. Søer var ikke i den bedste stand med kun 73 cm. vand. Turen startede med kaffe og rundstykker. Ejeren kom med fisk medens vi nød vor kaffe. Det var lunt og stille vejr, men der var ingen fisk, der ville fanges. Så det blev en nultur. Dagen blev afsluttet med pølser og brød.

Referent: Børge Riis

Moletur til Grenaa

Moletur til Grenaa Mole

5 saltvandsfiskere havde tilmeldt sig denne tur. Tuen var planlagt til molen i Grenaa, men på grund af kraftig vind fra syd var molen ikke fiskbar og turlederen bestemte derfor at man i stedet for forsøgte fiskeriet fra molen i Bønnerup.

Her var der fint fiskevand, selv om det småregnede og blæste lidt en gang i mellem. Det var dog småt med fisk. 2 styk berggylt og to skrubber. En over og en under målet. Fisken over målet blev fanget af Børge Riis og målte 27,5 cm.

Referent: Børge Riis

RETTELSE!

Kære saltvandsfiskere

Godt nytår til jer alle!

Jeg vil lige orientere jer om et par fejl i bladet og på turlisten.

Jeg tror det må være nisser der har været på spil, da jeg lavede dem. Men det er jeg jo nok også den eneste der tror. Alle andre ved godt det er en formand der har klumret i det 😉

Rettelserne drejer sig om følgende:

Generalforsamlingen:

De rigtige datoer er:

Generalforsamlingen finder sted. Onsdag den 23. februar 2022, kl. 19.30. der er ingen tilmelding.

Der er arrangeret spisning for de der ønsker at deltage i denne. Spisningen starter kl. 18.00. det koster max. kr. 120,00 at deltage inklusiv vin til maden og jeg kan som bonus information oplyse, at menuen er gl. Davs oksesteg og jordbærtærte.

Der er tilmelding til spisningen og tilmelding sker til Jesper Jacobsen på tlf.: 61 73 33 84 senest fredag den 18. februar

Weekend turen den 22. til 24. april går ikke til Gjerrild Klint men til Fyrmester boligen ved Sletterhage Fyr på Helgenæs.

Med venlig hilsen
Jørn Wulff

Generalforsamling 2021

Kære saltvandsfiskere

Så tror jeg det lykkedes. Altså,  at afholde den generalforsamling vi skulle have holdt i februar måned.

Generalforsamling 2021

Fra den 21. maj hæver Fru Frederiksen det indendørs forsamlingsloft til 50 personer.

Derfor afholder Saltvandsfiskeren Generalforsamling:

Onsdag den 26. maj 2021 kl. 19.30 i Silkeborg Fiskeriforeningslokaler Nylandsvej 70 Silkeborg (indkørsel ved Nordvest Badet)

Der er traditionen tro spisning for medlemmer. Den finder sted fra kl. 18.00. Der er egenbetaling på max. 120 kr. inkl. vin

Tilmelding til spisning sker til Jesper Jacobsen på tlf.: 61 73 33 84 senest onsdag den 19. maj.

Dagsordenen er tidlige udsendt med klubbladet i december 2020.

Men for god ordens skyld står den herunder:

 

Generalforsamling 2020

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og stemmetæller(e)
  2. Formandens beretning.
  3. Godkendelse af det reviderede 2020 regnskab.
  4. Fastsættelse af kontingent for året 2022.
  5. Indkomne forslag.
  6. Valg til bestyrelsen. På valg er Børge Riis, Jørgen Pedersen og Hugo Hedegaard.
  7. Valg af 1 bestyrelsessuppleant. Verkant.
  8. Valg af 2 revisorer. På valg er Roel Halle og Jesper Jacobsen.
  9. Eventuelt.

Ønsker du at indsende forslag til behandling på generalforsamlingen skal det være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse. Send forslaget til joern.wulff@3f.dk

Efter generalforsamlingen vil der blive overrakt guldmedalje til årets klubmester og foreningens øvrige pokaler m.m. vil blive uddelt.

Aftenen sluttes af med amerikansk lotteri(husk at tage 10 og 20 kroner med) og hyggeligt samvær. Foreningen er vært ved kaffe og kage.

Med venlig hilsen

Jørn Wulff

Aflysning

Kære Saltvandsfiskere

Endnu engang griber Corona virusset forstyrrende ind i forhold til afholdelse af vores Generalforsamling.

DERFOR ER GENERALFORSAMLINGEN DEN 21. APRIL AFLYST.

Der er ikke endeligt  fastsat en ny dato, men vi håber det kan blive i maj måned.

Nærmere herom når vi hører nyt fra det af Folketinget nedsatte udvalg, der skulle komme med ændrede retningslinjer for antal deltagere ved offentlige forsamlinger.

Med venlig hilsen

Jørn Wulff

Generalforsamling 2021

Kære saltvandsfisker

I skæret af de forsatte Corona begrænsninger er 2021 generalforsamlingen, der skulle være afholdt onsdag den 24. marts aflyst og flyttet til onsdag den 21. april samme klokkeslæt og sted.

Så håber vi, at det kan lade sig gøre.

 

Med venlig hilsen

Jørn Wulff