Aftenkysttur 5. september 2015

Aftenkysttur 5. september 2015

6 friske saltvandsfiskere drog fra Silkeborg kl. 15.00. Målet var Eg på Djursland. Vejret var efterårsagtig med regn og blæst men der var læ, da vi nåede Eg.

Kim Nielsen fangede en havørred dog under målet.

Ved 20 tiden spiste vi de medbragte pølser med brød. Efter pausen fangede Jørn Wulff 3 små tobis og Kim Nielsen en lille mørksej.

Ved 22 tiden var der enighed om at slutte fiskeriet, for fiskene havde muligvis taget forskud på efterårsferien og var draget bort i hvert fald var der ikke flere, der fangede noget og ingen fik fisk med hjem.

Torben Sørensen

M/S Fie 29/8 2015

Havtur med M/S Fie 29/8 2015 

Vi var 9 friske Saltvandsfiskere der kørte fra Bygma kl. 05.00 med kurs mod Spodsbjerg Havn, Langeland.

Vi skulle sejle kl. 08.00, så vi havde god tid til turen.

Efter en lille times sejlads kom vi i gang med at fiske og der var fisk… Mange fisk.

Det blev til i alt 240 flade plus et stort antal der røg tilbage i bølgen blå til yderlig opfedning.

Der blev fanget flest skrubber og isinger, men i ny og næ røg der også en rødspætte i kurven. Dagens største fladfisk var blevet til 2 af slagsen, i det både Preben Nielsen og Jørn Wulff hver fangede en skrubbe på 43 cm og dermed delte 14 point.

De øvrige KM point blev fordelt således:

Børge Riis fik 4 point for en skrubbe på 41,9 cm. 3 point gik til Jesper Jakobsen med en skrubbe på 41,7 cm. Jørn Wulff tog sig af 2 point for en skrubbe på 41,5 cm. og det sidste ene point blev delt mellem Brian Jensen, Børge Riis, Kim Nielsen og Jørn Wulff som alle havde fanget en skrubbe på 40,5 cm.

Vejret var også med os. Det blæste lidt, men solen var med os hele dagen, så man må sige vi havde en rigtig god dag på Langelandsbæltet. 

Vi har booket hele båden igen til næste år, så Knæk & Bræk!

 

Brian Jensen