Samsøturen 2015

Samsøturen 2015

 

Fredag

I strålende solskin ankom vi til Samsø. Hos Birthe på Sælvig Camping blev vi opgraderet til nogle bedre hytte med eget toilet og bad, da vores sædvanlige hytter var udlejet til Slagelse Gymnasium.

Efter indkvartering kørte vi til Issehoved for at udnytte de få fisketimer bedst muligt. Her fangede Jørn Wulff en havørred på 54 cm og 1850 g og undertegnede en havørred på 48 cm 0g 1225g. Jørgen Lorenzen fangede ligeledes en havørred på 47cm og 1000g. Derudover blev der fanget 5 under målet, så det tegnede til at blive en fantastisk tur. Efter endt fiskeri gik turen tilbage til campingpladsen. Herefter kørte Jørgen L ned til færgen efter Kim Nielsen, der på grund af møde på sit arbejde ikke kunne nå den samme færge som os. Imens forberedte undertegnede aftensmaden, som tradition tro var pølser med varm og kold kartoffelsalat. I løbet aftenen blev som vanligt smagt på de medbragte whiskyer.

 

Lørdag

Dejligt vi sov længe til cirka 6.45.

Efter morgenmaden kørte den ene bil til Vestborg Fyr og den anden til Skydebanen. Denne dag var der også et strålende efterårs vejr. Der var ingen fisk ved skydebanen, så vi fortsatte alle fiskeriet ved Vestborg Fyr indtil middag, MEN ak og ve kun 3 undermålere. Så hjem til et veldækket frokostbord.

Min bil tog til Issehoved og den anden til Langør. Kim Nielsen og Jørn Lorenzen gik til højre ved Issehoved og Kim Herholdt og undertegnede gik til venstre. Kim Herholdt fangede 2 undermålere og vi havde kontakt til mange fisk. Kim Nielsen fangede en havørred på 42 cm og 750g, men fiskeriet døde ud hen under aften og vi tog lidt tidligere hjem, da undertegnede skulle lave aftensmad (gammeldags oksesteg med perleløg og ærter og tyttebær og til dessert ostelagkage). Karsten kunne ved hjemkomsten berette, at han havde haft kontakt med 2 store havørreder uden dog at få dem med op. Resten af aftenen gik med hyggeligt samvær og smag på whiskyerne og kaffen.

Søndag

Sov længe igen. Stod først op 6.45. Min bil kørte til Besser Rev. Kim Nielsen og Jørgen Lorenzen så mange fisk, men ingen ville bide på.Den  anden bil kørte til Vestborg Fyr, hvor Karsten fangede en havørred på 48 cm og 1250g.

Ved middagstid sluttede fiskeriet og efter frokost stod den på oprydning og afregning.

En god tur med flot vejr og dejligt selskab dog kunne der godt ønskes flere deltagere i 2016

Torben Sørensen