Nytårstur

Nytårstur med M/S Muddi fra Thyborøn

 

8 saltvandsfiskere tog afsted fra Bygmas P-plads og satte kurs mod Thyborøn. Vel fremme fik vi at vide, at bilen med de 4 deltagere skipper selv havde fundet var kørt i stykker ved Lemvig, så inden de var fremme og kommet ombord var klokken blevet 8 før skipper kastede fortøjningerne og vi satte kursen mod fiskepladserne 3 timers sejlads ude.

Vejret var pænt. Der var ikke meget vind. Ved 11 tiden gjorde skipper holdt og pirke og ophængere røg mod bunden, men der var langt mellem fiskene og de torsk der kom på dæk var kun småtorsk, lige indtil Torben Sørensen fangede dagens største torsk på 5,25 kg og dermed ”høstede” 8 KM point.

Dagens indvejning viste, at Torben Nielsen havde dagens næststørste torsk på 2,1 kg.

Kim Herholdt indtog 3. pladsen med en torsk på 1,5 kg. 4. pladsen gik til Brian Jensen med en torsk på 1,3 kg. Med torsk på 1,2 og 1,0 kg. tog Børge Riis sig af 5. og 6. pladsen.

Turens 8 deltagende medlemmer fangede tilsammen ca. 35 torsk.

Klokken 16.00 gik turen hjemover mod Thyborøn og vi var i havn kl. 19.00.

Så en lang tur med få og små fisk.

 

Godt Nytår

Brian Jensen