Kysttur til Skovgårde Strand

Kysttur til Skovgårde Strand
6 kystfiskere tog til Skovgårde strand uden at der blev fanget noget som helst. Vejret var efter omstændighederne ok med små bølger og uro i vandet og det lugtede af fangstmuligheder og der var da også små følgere og enkelte hug. ” Orme Knud ” som kun fisker med regnorm tabte en over målet, men han mente nu ikke at der var så mange fisk som der var engang pga. oddere han havde set en komme ud i havet fra bækken og tilbage med en fisk i munden, sæler, skarv og fiskehejrer. Så vi er mange om buddet og om det er medvirkende til at vi har mange 0 ture vides ikke, men det vigtigste er vel også at komme afsted ud i naturen og godt selskab. Og så var der jo grillpølser til frokost. Men håbet lever og måske rammer vi en gang dagen.

Referent: Jørgen Pedersen