Kysttur til Bøgen ved Kerteminde

Kysttur til Bøgen ved Kerteminde

Hele 11 saltvandsfiskere havde ringet og tilmeldt sig til lørdagens kystttur.
En enkelt saltvandsfisker måtte dog melde afbud til turen. Han var ramt af den uhyre farlige mandeinfluenza.
Vel fremme ved fiskestedet blev der rigget til i dejligt solskin. En saltvandsfisker havde valgt at starte tidligt op med at samle aktier i Fjumrebrættet. Hun havde glemt sit fiskehjul hjemme på bordet. En behjælpelig saltvandsfisker lånte hende et hjul, så hun ikke kun skulle være tilskuer.
Der blæste en jævn vind fra højre og fiskevandet så ud til at rumme havørreder. Men hvis de var der, var de ikke sultne. Der kom kun 3 havørreder på krogen i løbet af dagen og de var alle undermålere. På den baggrund var indvejningen en nem sag for turlederen og ved halvfire tiden blev kursen sat mod Silkeborg. På trods af den manglende fangst var det en dejlig fiskedag med godt vejr og hyggeligt samvær.

Referent: Jørn Wulff