Pighvarretur

Pighvarretur  

11 saltvandsfiskere var mødt frem for at deltage i årets jagttur på pighvarrer. 

Turlederen havde bestemt at turen gik til Vejers Strand og efter indtagelse af de medbragte rundstykker gik fiskeriet i gang. Vejret var godt med solskin og tålelig vind. 

Det var først da vi skulle afslutte dagen med at grille pølser at der blev lukket op for de tordenbyger meteorologerne havde forudsagt skulle komme løbende gennem dagen. Med pølserne blev dog grillet og spist med velbehag – regn eller ej. 

Indvejningen viste at der var fanget en enkelt pighvarre. Fangsten af den stod Kaj Hansen for. Den målte 38,4 cm. og vejede ca. 1,1 kg. 2. pladsen i dagens konkurrence gig til Pia Mogensen med en skrubbe på 32,2 cm. På konkurrencens 3. og 4. plads var Kaj Hansen på spil igen. Denne gang med isinger på henholdsvis 31,7 og 28,1 cm. 

Den sidste fladfisk der fik del i dagens klubkonkurrencepoint blev fanget af Inga XXX.

Den målte 27,6 cm.

 

Referent: Børge Riis