Weekendtur til Gjerrild 6-8 april

Weekendtur til Gjerrild

Randers Sportsfisker klub ( RSK ) har et hyggeligt og velbeliggende sommerhus 50 m fra Kattegat som 8 mand fulde af forventning var taget op til i håb om at fange nogle af de større havørreder der fanges her. Det blev kun til en enkelt undermåler hø. Dog blev det til god mad og hyggeligt samvær samt dejlig varme fra brændeovnen. Fredag og lørdag var fiskeri ved Gjerrild ikke mulig pga. udvaskning af ler fra nedstyrtet klint så der blev fisket alle mulige steder på Djursland dog uden resultat. Uanset hvem der blev talt var der ingen fangster af nogen på Djursland. Men søndag var vandet ved Gjerrild klaret op og kun lettere grumset og nu blev der fanget fisk – endda fine fisk og vi var vidne til 5 fangede havørreder. Så al snak om at der ikke er havørreder på ønsket blev manet i jorden. Måske vi skulle overveje en anden hobby….. men håbet lever så vi er nok klar her igen i 2019.

I øvrigt var vejret fint med solskin hver dag dog noget blæsende fredag og lørdag og huset fantastisk med havudsigt.