Havtur med Yellow Reef fra Hansholm 24. marts

Havtur med Yellow Reef fra Hansholm 24. marts

Vi var 7 mand der havde en god tur på Vesterhavet. Vejret var ganske godt årstiden taget i betragtning. Det blæste kun en 4 til 6 sekundmeter.

Efter et par timers sejlads kom vi i gang med at fiske. Der var fisk på krogen så snart pirken nåede bunden. Ikke store fisk, men fine spisetorsk på 1 til 3 kg. Der kom også andre arter på dæk. 2 pæne lubber. En på 2,6 kg. som Torben Sørensen landede. Christian Mikkelsen var mere beskeden og nøjedes med en på 1,5 kg. Børge Riis landede en lange på 2 kg. og Torben Sørensen og Jesper fangede et par mørksej på omkring kiloet.

Efter endt fiskeri gik turen retur mod havnen i Hanstholm og på vejen ind blev dagens resultat gjort op. Opgørelsen viste at hver saltvandsfisker i gennemsnit havde 15 fisk med hjem til gryden.

Dagens største fisk tillod jeg mig at fange selv. En torsk på 4,2 kg. som jeg fangede efter en times fiskeri. På de følgende pladser til Klubmesterskabspointene kom Børge Riis med en torsk på 2,9 kg. Torben Sørensen indtog 3. og 4. pladsen med torsk på 2,7 kg. og lubbe på 2,6 kg. 5. og 6. pladsen gik til henholdsvis Christian Mikkelsen og Brian Jensen med torsk på 2,6 og 2,5 kg.

Så en god dag på Vesterhavet.

Referent. Brian Jensen