Aftenkysttur 9. september

Aftenkysttur 9. september

5 saltvandsfiskere havde meldt sig til årets anden og sidste aftenskysttur og 4 af dem var mødt frem på det nye mødested – 3F’s parkeringsplads. Den sidste saltvandsfisker kørte selv

Bilen blev pakket og kursen sat mod Eg Strand på østsiden af Mols Hoved. Det regnede stort set på hele turen dertil og fremme ved fiskestedet foregik omklædningen også i regnvejr og vi så med bekymring på, om det var muligt, at holde ild i grillen, så vi kunne grille de medbragte pølser. Men da alle mand var kommet i vandtæt yderbeklædning holdt regnen inde og vi fik endda solen at se.

Havørrederne var der i mod ikke til at få i tale. Da vi mødtes for at grille pølser var turlederen den eneste, der havde haft fisk på land og den var ikke større end den kunne have været i hans thermokande ( ca. 20 cm. ). Jørgen Lorenzen og Kim Nielsen havde begge haft fisk på, men her var der også tale om fisk klart under mindstemålet.

Efter et godt måltid grillpølser med brød blev der forsøgt med lidt mere fiskeri. Desværre med samme nedslående resultat, som før pølserne blev indtaget, så ved 22 tiden blev det besluttet at vende næsen mod Silkeborg.

Referent: Jørn Wulff