Havtur Yellow Reef 19 marts

Havtur Yellow Reef 

Vi var 8 mand der havde en kanontur eller ved nærmere eftertanke var vi kun 6 mand, da 2 saltvandsfiskere gik i kahytten med søsyge, da vi var på vej ud til fiskepladsen. Det blev absolut ikke en god tur for de to gæster, så dem ser vi desværre nok ikke som medlemmer af Saltvandsfiskeren. 

Vejret var ellers godt på vej ud til fiskeriet. Det blæste kun 2 – 3 m/sek. Fra middagstid blæste det op til 8 – 10 m/sek. Så vejret kunne samlet set godt have været bedre.

Men vi fangede fisk! Ca. 80 torsk kom i baljerne og der var mange af den der var store! Både Einer Overgaard og Brian Jensen fangede torsk på 10 kg. og der over.

En tur på skippers bismervægt afslørede at Einers vejede 10 kg. rent og Brians 250 gram mere 

Da vi sejlede ind kunne det konstateres, at ingen af saltvandsfiskerne ikke havde fanget fisk over 6 kg. 

Alene de ca. 15 fisk turlederen vejede i løbet af dagen gav en samlet vægt på 101,8 kg.

Alle KM pointene gik til torsk. Brian Jensen fangede dagens største på 10,250 kg.

Einer Overgaard stod for dagens næststørste på 10,0 kg., mens 3. og 4. pladsen gik til Brian Jensen med fisk på 8,5 og 8,0 kg. Jesper Jakobsen tog 5. pladsen med en fisk på 7,0 kg. og Brian Jensen tog sig også af 6. pladsen med endnu en torsk på 6,9 kg.

Udover de mange flotte torsk der kom på dæk fangede Jesper Jakobsen også en fin lubbe på ca. 3 kg.

De 6 saltvandsfiskere, der ikke var søsyge, samlede sammen blandt deres fangster, så de to ”sovende” gæster i kahytten også kunne gå glade fra borde og tage hjem med hver deres pose fisk. 

Referat: Brian Jensen