Kysttur Rugård

Endelig fisk
Kysttur til Rugård Camping 21. februar 2016
4 saltvandsfiskere startede søndag morgen kl. 7.00 fra Silkeborg. Den 5 mand kørte selv til vores bestemmelsessted, nemlig Rugård Camping. Meteorologerne havde ikke lovet for godt vejr, men det var bedre end forventet. Torben C og Jørgen gik nordpå, mens Kim, Børge og undertegnede gik mod syd. Kim lagde ud med at fange 3 havørreder, 1 under mål og 1 på 44 cm og 1 på 45 cm. I løbet af formiddagen kom Jørgen og Torben tilbage og da havde Jørgen fanget en flot havørred på 66 cm og 3,5 kg. Vi blev enige at flytte, da der begyndte at komme udvaskning fra syd, hvor skrænterne er skredet ud i vandet. Vi flyttede længere nordpå til Ålsrode strand, hvor Jørgen fangede 1 nedgænger, der blev genudsat og Torben C ligeså.
Ved 15 tiden besluttede vi at slutte, da det så ud til regn, men vi nåede ikke at klæde om , inden regnen kom. Alt i alt en god dag med flotte fisk.
Ps undertegnede har nok fået en aktie i fjumrebrættet, da jeg havde glemt taske med hjul derhjemme. Heldigvis havde Torben Christensen et ekstra hjul med.

phone 095 phone 096 phone 087
Torben Sørensen